Tweedehands keukens - 2de hands keuken

| Meer

2de hands keukens

 
 
 

 

Wat is een tweedehands keuken?

Dat wil zeggen dat goederen al in eigendom zijn geweest bij iemand anders. Een tweedehands of 2de hands keuken wordt aangeschaft indien men niet zoveel geld heeft om een nieuwe aan te schaffen. Op deze manier komt u toch in het bezit komen van een kwaliteitskeuken voor relatief weinig geld.
 

Keuken demonteren

Zo`n uitvoering kan dus op zich heel interessant zijn. Toch is het allemaal geen goud dat er blinkt. Er kleven zeker risico`s aan. Met een beetje geluk is hij al gedemonteerd. Vraag hierbij is hoe het uit elkaar halen is verlopen. Zijn er bijvoorbeeld beschadigingen ontstaan en zijn alle schroeven wel allemaal aanwezig? Een andere belangrijke vraag is of alles wel werkte voordat de demontage begon?
Het is geen simpele klus maar het is beter om zelf te demonteren. Hierbij komt bij dat u hulp moet hebben met het vasthouden of tillen van bepaalde onderdelen.
Treft u een exemplaar aan die vrij oud is, dan is de kans groot dat vele onderdelen gelijmd zijn. De schade zal behoorlijk zijn tijdens of na het demonteren. Aan te bevelen is om die niet te nemen en op zoek te gaan naar een andere.
 

Geluk

U heeft er een gevonden die makkelijk is te demonteren, dan heeft u best wel geluk gehad. Elk onderdeel dat u demonteert moet u markeren. Daar heeft u straks bij het monteren veel plezier en gemak van.
 

Transport 2de hands keuken

Tweedehands keukensU kunt onmogelijk alles tot in de kleinste detail demonteren. Het werkblad bijvoorbeeld is een lang stuk en bovendien behoorlijk zwaar. U moet dus een transportmogelijkheid hebben. Is het werkblad vervaardigd uit kunststof, dan kan die het transport wel aan. Treft u daarentegen een glazen of een natuursteen werkblad dan zal het vervoer uiterst secuur moeten gebeuren. De kans op breken is nóg groter omdat het werkblad kan zijn verzwakt in de loop der jaren. De afstand die u moet afleggen tussen uw woning en de woning van de tweedehands keuken moet dus niet te groot zijn. Wees erg voorzichtig en rijd voorzichtig!

 


Monteren 2de hands keuken

U kunt zelf monteren. U heeft de onderdelen gemarkeerd, en dat scheelt! Zorg er voor dat u met twee personen bent. U kunt ook kiezen voor een bedrijf die het voor u installeert. Daar moet u dan voor betalen.
 
tweedehands keuken