Keuken op maat

| Meer

Maatkeukens

 
 
Een keuken op maat is zelf ontwerpen. Daarna wordt uw ontwerp gemaakt en geplaatst.
Dat zijn de drie hoofdzaken die komen kijken. Ontwerpen, maken, plaatsen.
 
Het resultaat is dat u dan de keukenstijl en indeling krijgt naar uw smaak. Daarbij komt de verlichting die door u is gekozen, de kleur en alle apparatuur. Het zal dus zeker geen standaardkeuken worden, en dat is nu juist de bedoeling! Maar wat gaat het precies worden…welke stijl past bijvoorbeeld precies bij u?

Het is een uitdaging! U kunt uw talent hierin kwijt. U kunt laten zien hoe artistiek u bent.
 

De meest voorkomende keukenstijlen

Zo kunt u uw ontwerp laten uitvoeren in de nostalgische stijl. De stijl uit `die goeie oude tijd`. Terug naar vroeger met moderne apparatuur van nu. Zo kunt u gaan voor handgeschilderde deurtjes, een granieten aanrecht en tegeltjes zoals die vroeger aanwezig waren. Een echt kenmerk van deze stijl is het bordenrek.
Die sfeer en gezelligheid komen bijzonder goed tot uiting door de stenen tegels of plavuizen.
Een moderne stijl heeft te maken met een superstrakke afwerking. Er wordt gespeeld met kleuren en met materialen. U ziet hier houten deurtjes met matglas. Daardoor is uw servies te zien en krijgt het een echt persoonlijk karakter. In een moderne keuken is alles erg overzichtelijk. De verlichting is bij deze stijl een belangrijke factor.
 
De klassieke stijl houdt in dat alles strak is en symmetrisch. Fris witte kleur wordt afgewisseld met donkere tinten. Klassieke stijl betekent ook gezelligheid, tijdloos, rechtlijnigheid en contrasten.
Graniet en hout zijn de materialen die veel worden gebruikt.
 
Keuken op maat
 
 

En dan?

U zult dan een bedrijf moeten inschakelen die uw wensen op papier zet en samen kijken of uw wensen daadwerkelijk kunnen worden uitgevoerd. Er zullen onderdelen bij zijn die met de hand vervaardigd moeten worden. Dat houdt tevens in dat u duurder uit bent dan een `kant en klaar` keuken. Ook zult  soms lang moeten wachten op sommige onderdelen.
 
Een keuken op maat is persoonlijk en U laat alles maken naar uw smaak. U bepaalt de apparatuur, de verlichting, de kleuren. U bepaalt de functionaliteit en de kwaliteit. Deze is dus compleet gemaakt en ingericht zoals u het wilde en zal daarom nooit vervelen. Wel wat duurder maar u krijgt er bijzonder veel voor terug. En dat is het waar het om gaat!

 op maat keuken