IKEA keukens en systemen, werkbladen en apparaten

| Meer
IKEA keukens
IKEA © 

 

 
 
 
 

IKEA keukens zorgt voor een betaalbare keuken voor iedereen!

 
IKEA keukenEen keuken is een onmisbaar onderdeel in uw woning, en dat weet iedereen.
De een heeft de ruimte voor slechts een kleine keukenafdeling; de ander heeft de ruimte voor een grote. Eén ding is zeker en dat is dat daar steeds meer tijd wordt doorgebracht.
In de ochtend wordt er ontbeten, in de middag wordt de lunch genomen en in de avond wordt de warme maaltijd op tafel gezet. Na het eten wordt de dag doorgenomen dus hij heeft ook zeker een sociale functie!
Omdat een ieder een eigen keukensmaak heeft, richt een ieder de keuken in naar eigen inzicht.
 

IKEA

Om aan iedereen tegemoet te komen heeft  deze grote winkel nóg meer complete keukens ontwikkeld en nóg meer stijlen. Dat betekent dat het bedrijf voor IEDEREEN de juiste keukenstijl heeft.
Complete keukens betekent ook de daarbij behorende keukenonderdelen, en dat heeft dat bedrijf goed begrepen. U kunt kiezen uit een enorm groot assortiment werkbladen, kranen, spoelbakken, handgrepen en bijpassende keukentoestellen. En dat geweldige grote assortiment is te krijgen in diverse keukenstijlen. U zegt het maar, IKEA heeft elke keukenstijl, van hypermodern tot een nostalgische stijl. Voor een goedkopere keuken blijft de kwaliteit en afwerking optimaal. Dit zorgt voor een grote klant- tevredenheid en goede service.
 

IKEA  gaat verder!

Zij wil nog meer doen voor haar klanten. Was het keukenassortiment al erg uitgebreid, dat is nu nóg uitgebreider! Neem nu eens het onderdeel keukenfronten…was eerst alleen in wit verkrijgbaar. Dat is nu uitgebreid met de kleuren zwart, oranje en geel. Kijk, dat is weer echt een staaltje klantenbinding!
Het voordeel van meerdere kleuren geeft de mensen de mogelijkheid hun kookruimte mooier en moderner te maken. 
U kunt u eindeloos variëren en combineren, ook dat is de kracht uit Zwden!
 

IKEA blijft met u meedenken!

En dat is echt uniek in de keukenwereld. Dit Zweedse bedrijf weet daarom als geen ander dat een mooie en functionele keuken het begin is voor een smakelijke maaltijd.
Meedenken betekent ook `bij de tijd blijven` en `vooruit denken`. Dat kunt u wel overlaten aan IKEA want de keukenmodellen staan kwalitatief op een erg hoog niveau terwijl de prijs van een betaalbaar blijft.
 
Keuken foto's : IKEA ©

Meer info en foto's IKEA catalogus keukens klik hier