Hoogglans keukens

| Meer

Hoogglans keuken

 
 
 
 
Een hoogglans keuken heeft een meer dan een bijzondere uitstraling.  Vooral gezinnen zonder kleine kinderen gaan daarom voor deze keuken die werkelijk schitterend is om te zien. U heeft er wel meer onderhoud aan maar u krijgt er ook erg veel voor terug.
 

Voordelen

  • Hoogglans keukensStaat bekend om het strakke design.
  • Supermooi is bijvoorbeeld een witte gecombineerd met een granieten werkblad, echt prachtig om te zien, voortreffelijk om aan te werken!
  • Een heerlijke andere combinatie is er een met een donkere wand.
  • Kan in 25 kleuren gespoten worden.
 

Nadelen

  • Een groot nadeel is dat zij moeilijker zijn te reinigen dan andere keukens. Het is bekend dat bij glans vlekken veel sneller opvallen. En die vlekken moeten natuurlijk weg want dat is nu eenmaal niet mooi om te zien. Maar zo eenvoudig is dat niet. Er blijft vaak een streepvorm achter die niet makkelijk is weg te krijgen.
  • Is niet onderhoudsvriendelijk.
  • Niet echt geschikt voor gezinnen met kinderhandjes.
  • Bijzonder gevoelig voor krasjes.
  • Een donkere kleur wordt niet aanbevolen want dan zijn krasjes, vetvlekjes en vingerafdrukken nóg beter zichtbaar.
 

Let op bij het poetsen!!!

Om strepen, vingerafdrukken en vetvlekken te verwijderen zijn er genoeg schoonmaakmiddelen. Lees van tevoren de gebruiksaanwijzing en lees of er agressieve of bijtende bestanddelen inzitten. Deze bestanddelen kunnen de glanslaag beschadigen.
 

Schoonmaaktips

U kunt uw hoogglans keuken streeploos krijgen door water te nemen dat net heeft gekookt. Neem een schone doek, bijvoorbeeld een afdroogdoek, en de strepen zullen verdwijnen. Ook spiritus werkt strepen weg.
 

Verschil in kwaliteit

Het verschil zit tussen de kastdeuren met hoogglans folie en kastdeuren die gelakt zijn. De folie wordt er namelijk opgeplakt en kan gaan loslaten door vocht. Dat loslaten begint als de randen van deuren beschadigd raken waardoor vocht `vrijspel` krijgt.
Een gelakte is dus kwalitatief beter dan een hoogglans keuken met folie.
 

Hoogglanskeuken

 

Nieuw!!!

U kunt uw oude keuken laten omtoveren door uw keuken te laten spuiten. En dat kan in elke kleur en in elke glansgraad.
 

Tot slot

Een hoogglans keuken heeft voor- en nadelen. En de nadelen wegen totaal niet op tegen de voordelen. U heeft met zo`n uitvoering iets geweldigs in uw keukenruimte staan. Met recht, een fantastische parel in huis die altijd zal blijven schitteren, en terecht dat u daar trots op bent. Het is een keuze voor jarenlang keukenplezier!
 
hoogglans keuken