Nostalgische keukens

| Meer

Nostalgische keukens

 
 
 
 
 
Een nostalgische keuken is een keuken van vroeger maar met de kwaliteit van nu en met het comfort van nu. Het is de oude sfeer uit vroegere tijd met bijvoorbeeld het raamwerk van echt kersenhout. Het is de oude sfeer met grepen van messing en mooie glazen binnenpanelen. Een lust voor het oog, en heel belangrijk, de rust die wordt uitgestraald.
Kenmerken zijn de materialen zoals steen en hout. De keukenvloer bestaat uit stenen tegels maar ook een houten vloer kan erg goed in deze nostalgische keuken. Andere typische kenmerken zijn de functionaliteit en de eenvoud.

 

 


Keukenapparatuur

Zoals geschreven, de sfeer van vroeger maar dan wel met de modernste apparaten. Dat is zeker van toepassing wat betreft het fornuis. In elke keuken dé blikvanger en ook zeker in deze keuken. Op het fornuis staat de kookplaat. U gaat met beiden de heerlijkste gerechten  maken. 
Hier is de plaats waar u in de ochtend begint met een ontbijt. Ook de lunch zal hier worden genoten, en dat is natuurlijk ook van toepassing wat betreft het avondeten. En wat is er nog gezelliger dan uitgebreid natafelen terwijl uw vaatwasser de afwas doet?
En u zult ook vaak gebruik maken van uw ingebouwde magnetron die op een geraffineerde manier is weggewerkt. De verse ingrediënten die u gebruikt bij alle maaltijden komen uit uw koelkast. Een diepvrieskast- of kist zal niet ontbreken.
 

Leuke tips in uw nostalgische keuken

 
Nostalgische keukens
U kunt het een persoonlijk tintje geven door ophangrekken en bordenrekken te plaatsen en u kunt uw keuken ook aankleden door kleine tegeltjes te plaatsen tegen de keukenwand of aan aanrechtblad.
Natuurlijk komt er een eettafel met stoelen te staan. De tafel is robuust en de stoelen zijn met riet bekleed. Voortreffelijk hoor! En wat hoort er op de tafel te staan…een aangepast servies, u kunt de nostalgie helemaal proeven. En wat ook goed doet is een rieten broodmandje op het aanrecht. Een fleurig boeket bloemen, liefst met warme herfstkleuren, zal uw keuken complementeren.
Het is een plaatje om te zien en u zult snel vergeten dat u ook nog een woonkamer heeft, zo heerlijk is het om hier te verblijven. En, ruikt u uw zelfgemaakte soep al…
 
 
 

 

Prijs

De prijs zal ongeveer beginnen rond de 7000 euro. Dat is inclusief apparatuur. Deze prijs is slechts een indicatie. Wat de uiteindelijke prijs zal worden hangt ook van uw persoonlijke smaak. Wat u gaat aanschaffen moet wel in harmonie met de rest zijn!
Koop meteen kwaliteit; uiteindelijk bent u daar toch goedkoper mee uit!
 
nostalgische keuken