Moderne keukens

| Meer

Moderne keukens

 
 
 
 
 
Een moderne keuken is vooral strak uitgevoerd in een moderne stijl. Bij deze keukenstijl behoren natuurlijk de laatste nieuwste technische snufjes. Hij is dusdanig opgesteld dat alle elementen zeer gemakkelijk bereikbaar zijn. Een voordeel is dat hij eenvoudig is schoon te maken. Dat komt door de strakke lijnen en vormgeving. Er zijn geen hoekjes bij waar u niet bij kunt komen. Het schoonmaken is dus snel gebeurd en daardoor kunt u een hoger niveau behalen wat de hygine betreft. Dat komt ook omdat er veel rvs in deze keuken wordt gebruikt.
 
 
 

Kenmerken

 
Moderne keukensEr worden veel kleuren gebruikt en daarom zijn er ook veel kleurcombinaties in deze keuken. Ook zijn er veel combinaties wat betreft de materialen. Dat kunt u bijvoorbeeld zien aan de keukenstoelen en aan de keukenfronten. Zij zijn deels van hout en deels van metaal.
Een opvallend beeld zijn de kruidenpotjes en keukengerei. Door met materialen en met kleine voorwerpen te spelen, krijgt u een persoonlijke uitstraling. En dat is dan ook de bedoeling. Het is uw moderne keuken en u moet er nog lang tegenaan kijken!

Houten deurtjes met mat glas zullen alles helemaal afmaken.
En het mag zeker niet ontbreken, de apothekerskast. Deze kast is een smalle en hoge kast. Makkelijk bereikbaar, en u kunt er veel in opbergen.
Wat ook zal opvallen is dat er niet altijd grepen aanwezig zijn. Een lichte druk tegen een la of kastdeurtje en die gaat dan vanzelf open.

Wat de verlichting betreft zijn er vele mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit halogeen spots of kiezen voor led verlichting. Uiteraard zijn beiden instelbaar wat de lichtsterke betreft.
 

Aanpassen

Komt u op een dag toch uitgekeken op sommige onderdelen, dan kunt u bijvoorbeeld de kleur van de fronten veranderen. U kunt ook gaan voor andere grepen. U kunt ook de verlichting veranderen.
 

Keukenapparatuur

En die heeft u nodig voor het bereiden van de maaltijden. Een kookplaat is vanzelfsprekend. Tijdens uw kookkunsten zorgt de afzuigkap ervoor dat er geen luchtjes blijven hangen. Vanzelfsprekend is natuurlijk een schitterend fornuis met daarin een oven. Een magnetron is niet meer weg te denken. Uw verse producten houdt u koel in de koelkast. U kunt etenswaren lang bewaren in een diepvrieskist of in een diepvrieskast.
Terwijl u gezellig natafelt doet de vaatwasser de afwas.
 
Keukenapparatuur
 
 

Accessoires

U wilt uw moderne keuken ng gezelliger maken. Nou, dat kan met bijvoorbeeld een fleurige bos bloemen. Een kookwekker doet het altijd goed op uw aanrecht. Een suikerpot is altijd leuk om te zien en ook een passende keukenrol.
Het grote voordeel van deze keuken is dat deze makkelijk is schoon te houden. Geen onnodige hoekjes en plekjes waar u moeilijk bij kunt. Een heerlijke keukenstijl met superstrakke lijnen!
 

Prijs

Begint vanaf 3500 euro exclusief keukenapparatuur.
 
moderne keuken