Gesloten keukens

| Meer

Gesloten keukens

 
 
 
 
 
 
Een gesloten keuken hoeft niet bij voorbaat aangepast te zijn bij de rest van uw woning. U kunt wat de inrichting betreft volledig uw gang gaan. U kunt hier uw fantasieŽn helemaal in de praktijk brengen. Zo`n uitdaging krijgt u niet elke dag. Ga inspiratie opdoen bij keukenleveranciers en bij bouwmarkten. Noteer wat u interessant vindt. Zo komt u vanzelf  bij uw droomkeuken.
 

Voordelen

  • Er komen geen nare geurtjes in de woonkamer.
  • U kunt de keukendeur op slot draaien zodat kleine kinderen niet in aanraking kunnen komen met hete keukenapparaat.
  • U kunt helemaal uw gang gaan want er is niemand die op uw handen kijkt.
  • De geluiden die ontstaan tijdens uw verblijf blijven in de open keuken.
  • U kunt de temperatuur aanpassen aan uw wensen.

 

Nadelen

  • U heeft tijdens uw werkzaamheden geen conversatie met andere mensen. U bent alleen.
  • Is vaak niet opgeruimd. Dat komt omdat toch niemand de vuile vaat kan zien. De vaat zal zich makkelijk ophopen.

 

Een gesloten keukenmodel leent zich opperbest om totaal anders in te richten. U kunt spelen met stijlen en met kleuren. Het is tenslotte uw werkruimte en u wilt die ruimte inrichten zoals u dat wilt. U kunt verlichting aanbrengen op uw manier. U kunt een vloer kiezen zoals u dat wilt. Kortom, het is uw keuken, het is uw domein waar u trots op bent!
 

Gezellig!

En of een gesloten keuken gezellig kan zijn! U kunt er, als de ruimte het toelaat, een tafel inzetten met enkele leuke stoelen. U kunt er een televisie neerzetten en er naar kijken terwijl u bezig bent met uw werkzaamheden. U kunt de kookafdeling leuk aankleden met mandjes, een bosje bloemen en met leuke accessoires. Het is aan u omdat allemaal uit te zoeken.
 
 

Apparatuur

U wilt van uw gesloten keuken een droomkeuken maken. Dan hoort daar de modernste apparatuur bij. U kunt de apparatuur inbouwen of juist naar voren laten komen zodat de apparatuur meteen opvalt. Bij de inrichting hoort natuurlijk een prachtige kookplaat. En deze kookplaat staat op een fornuis. U kunt bovendien de magnetron en de stomer mooi wegwerken, en dat scheelt in de ruimte. U maakt uw gesloten keuken helemaal af met een prima uitziende koelkast, met een diepvrieskist of met een diepvrieskast. Tijdens het bereiden van de maaltijden zet u de afzuigkap aan. Weg geurtjes! En natuurlijk wilt u uw keuken opgeruimd hebben dus u stopt de vaat na het eten in de vaatwasser. Koffie zet u in de koffiezetter. Een glas verse sap krijgt u uit de sapcentrifuge. U kunt het nog verder aankleden met mandjes, bordenrekjes en met handdoekrekjes.
 

Prijs

Helemaal van uw wensen afhankelijk. Maar ga altijd voor kwaliteit. Daar koopt u nooit mis mee!
 
gesloten keuken