Duitse keukens

| Meer

Duitse keukens

 
 
 
 
Een Duitse keuken betekent vooral degelijkheid. Daarnaast spelen de kwaliteit en het comfort een grote rol en betekent ook dat u bijna hier `woont`.

Is met vakmanschap gemaakt, en er wordt echt niks aan het toeval overgelaten. De indeling is super en is voorzien van de laatste technische snufjes op keukengebied.
Een echt origineel kenmerk is de tamelijke soberheid. Het oogt allemaal wat donker want er worden donkere materialen en kleuren gebruikt.
 

Wonen

Want deze keukenstijl nodigt u hiermee uit. Het zijn niet alleen de kwaliteit en comfort wat deze keuken zo bijzonder maken maar ook de gezellig en de sfeer. Er moet dan een grote tafel staan met stoelen, dat is echt Duits! Natuurlijk hoort daar koffie bij met gebak.
 

Accessoires

Een interessant kookboek is altijd leuk én handig in de keuken. En een keukenschort mag zeker niet ontbreken. Een kookwekker misstaat in deze keuken zeker niet! Een messenset is een vast onderdeel van deze keukenstijl. Diverse ophanghaakjes zijn makkelijk. Dat maakt de keuken meer levendiger. Heel leuk om de zien is een ophangrek voor wijnglazen.
 

Keukentoestellen

Bosch vaatwasserEn die zijn er genoeg. Degelijk gemaakt en gaat superlang mee. Dat geldt op de eerste plaats voor het fornuis. Een belangrijk onderdeel; misschien hét belangrijkste onderdeel! En de comfortabele kookplaat hoort er zeker bij. Tijdens het bereiden van uw maaltijden zet u de afzuigkap aan, en alle nare geurtjes verdwijnen uit uw woonkeuken.
Ook een oven en magnetron dienen zondermeer aanwezig te zijn, u kunt gewoonweg niet meer zonder. In elke keuken staat een koelkast, een diepvrieskist of een diepvrieskast. Na heerlijk te hebben genoten van uw maaltijd zal de afwas toch moeten gebeuren. Daar is dan de vaatwasser voor. Moeiteloos doet dit apparaat zijn werk terwijl u zit na te genieten. Wanneer de afwas klaar is zet u de spullen weer in de kastjes. Zo blijft de keuken altijd opgeruimd en gezellig.
 
 

Prijs

Een exacte prijs is nooit te geven. Vaak zijn er aanbiedingen en worden enorme kortingen gegeven. Om toch een indicatie te geven ongeveer 9000 euro en dat in inclusief apparatuur. U kunt natuurlijk bij veel bedrijven gaan kijken. Ook op internet is veel mogelijk.
 
duitse keuken