Design keukens

| Meer

Design keukens

 
 
 
 
 
Bij deze design keukenstijl spelen vooral de meest moderne materialen een belangrijke rol. Ook de duurzaamheid spreekt hier een woordje mee staat in het teken van modern, strak maar ook zeker gedurfd en uniek. In dit type keuken wordt weinig gebruik gemaakt van kunststof maar wel van glas, metaal en hout.
 
Een kookeiland en de werkbladen zijn dé kenmerken van een designkeuken. Een kookeiland is een fornuis met alle toebehoren en bevindt zich midden in de keuken. Met een kookeiland krijgt u meer werkruimte. Het interessante is dat u ook aan een kookeiland kunt eten. U ziet dus hoe het voedsel wordt bereid dat even later wordt opgediend. Het zal niet verbazen dat een kookeiland een prima investering is.
 
Een designkeuken staat voor een luxe keuken met een kwalitatief hoogstaande afwerking, functionaliteit van het hoogste niveau en een prachtige uitstraling.
 

Apparatuur in uw designkeuken

Design keukensDe heerlijkste maaltijden bereidt u op een kookplaat die zich op het fornuis bevindt. Om vieze luchtjes te weren zet u de afzuigkap aan. Een lekkere cake of een feestelijke taart gaat u maken in het fornuis. Dat kan ook in de magnetron. Deze magnetron is ook van toepassing indien u een diepvriesmaaltijd heeft. Wilt u uw voedsel nog snel even opwarmen, dan doet u dat in de stomer. U bewaart uw voedsel in een diepvrieskist of diepvrieskast. Normale dagelijkse producten houdt u lekker koel in de koelkast.
 
 
 
 
 

Keukenaccessoires design keukens

 
Design keukenapparatuurEen design uitvoering is pas helemaal af als er accessoires in staan. Deze bijzaken zorgen namelijk wel voor de juiste én persoonlijke sfeer. Zo kunt u denken aan een leuk peper- en zoutstelletje of een pepermolen in een opvallende kleur. Een opvallende keukenklok is altijd leuk om te zien. Dat geldt ook voor een kookwekker. Een dienblad mag nooit ontbreken, en dat is ook het geval bij een fruitschaal. Een handdoekrek moet altijd in de keuken aanwezig zijn. Altijd leuk om te zien, en zij verspreiden een heerlijke geur, zijn de kruiden in het kruidenrek.
 
 
 
 
 

Prijs

Rond de 6200 euro is de startprijs inclusief apparatuur. Er zijn natuurlijk ook duurdere designkeukens. De keukenconcurrentie is hoog en daar kunt u uw voordeel mee doen. Het is altijd mogelijk om wat van de prijs af te krijgen!
 
U zult genieten van de strakke vorm en van de indrukwekkende uitstraling. U voelt zich helemaal thuis en zo hoort het te zijn.

design keuken