Amerikaanse keukens

| Meer

Amerikaanse keukens

 
 
 
 
 
 
 
Een Amerikaanse keuken betekent gewoon een `big` keuken. U moet bij deze keukenstijl wel beschikken over veel ruimte. Het kijkt uit in de woonkamer en is voorzien van één of twee kookeilanden en Er wordt  gegeten en geleefd. Daarom zal er niets ontbreken voor een voortreffelijk welzijn en blinkt uit in gerief, comfort, gemak en veel ruimte.
De hoofdzaken in de keuken zijn een supergrote koelkast en een supergrote vaatwasser en een supergrote afzuigkap . De Amerikaanse keuken betekent ook veel felle kleuren. 
 

Nog veel meer!

Een Amerikaanse keuken beslaat een groot deel van een grote ruimte en is niet alleen bedoeld om eten te koken. Het betekent ook het centrum voor meerdere activiteiten. Hier worden de dagelijkse dingen besproken onder het genot van een drankje terwijl de kok of kokkin zich bezig houdt met het eten. Het is een sociale ontmoetingsplaats bij uitstek!
 
Amerikaanse keukens
 
 

Keukenapparaten

 
Amerikaanse koelkastHet zal niet verbazen dat  de ruimte bijzonder rijk is voorzien van apparatuur. Dat geldt op de eerste plaats voor de grote koelkast. Op de tweede plaats komt het fornuis want er wordt veel gebruik van gemaakt. Ook een apparaat dat ijsblokjes maakt is typisch Amerikaans. En natuurlijk zal een magnetron en een speciale pizzaoven niet ontbreken evenals een grote televisie.
 

Prijs

De prijs is niet weer te geven. U kunt deze net zo duur maken zoals u dat in gedachten heeft. Deze keukenstijl kenmerkt zich ook door topkwaliteit. En dat geldt voor de kranen tot en met het bestek dat u gaat gebruiken.