Smaken verschillen - kies zelf de stijl van uw keuken

| Meer

Keukenstijlen

 
 
 
 
 
Op zoek naar de mooiste keukenstijl voor uw woning? De keuken vandaag de dag is de ruimte waar niet alleen wordt gekookt. Daarom is het een onderdeel van uw totale woonruimte geworden. Een keuken koopt u niet elke dag. Voordat u op keukenjacht gaat moet u eerst enkele belangrijke zaken voor u neerleggen.
Wat verwacht u, uw partner en de kinderen, wat er gaat gebeuren. Gaat u alleen maar koken of maakt u er echt een ruimte van om graag in te verblijven? Wilt u er een tafel in met stoelen om in de ochtend gezellig te ontbijten? Wilt u een bar er in? Wilt u een kookeiland? Wilt u tegels op de vloer of juist nietÖen zo zijn er wel meer zaken waarop u dient te letten.
 

Afmetingen

Een belangrijk onderwerp is hoe groot uw keukenruimte is. Meet alles op en maak een plattegrond. Vergeet natuurlijk nooit hoe de leidingen liggen van het gas, water en elektriciteit. Denk ook aan de verlichting die u graag wilt hebben.
Wanneer u dat allemaal op papier heeft is het nu tijd om de juiste keukenstijl te kiezen. Heel belangrijk want deze stijl moet bij u passen, bij uw woonruimte en bij uw huis.
 
 
 
Country keukenDe country stijl geeft u het gevoel alsof u op het platteland van Engeland woont. Kenmerken zijn huiselijkheid, comfort, warmte en gezelligheid.
Lees meer over de country keuken...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Italiaanse keukenDe Italiaanse stijl betekent veel glas. Door kleuren te gebruiken krijgt u een levendige ruimte waar u uw creativiteit kunt laten gaan.
Lees meer over de Italiaanse keuken ...
 
 
 
 
 
 
 
Duitse keukenDe Duitse keuken staat vooral voor degelijkheid. De kleuren zijn vrij donker. De Duitse degelijkheid is voortreffelijk. Geeft een vertrouwd gevoel.
Lees meer over Duitse keukens ...
 
 
 
 
 
 
 
Amerikaanse keukenDe Amerikaanse stijl betekent dat u over een grote ruimte moet beschikken. Alles is groot en een echte Amerikaanse grote koelkast mag dus niet ontbreken. Trouwens, ook geen televisie!
Lees meer over de Amerikaanse keuken ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Traditionele keukenDe traditionele keukenstijl, een stijl die u nooit zal vervelen. Deze stijl geeft u het fijne gevoel van de jaren van de negentiende eeuw. De rust die deze stijl uitstraalt zal u goed doen.
Lees meer over de traditionele keuken ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Moderne keukenDe moderne stijl is vooral een strakke uitvoering met de allernieuwste technische snufjes. Makkelijk om schoon te maken, en te houden. De hygiŽne ligt op een hoog niveau.
Lees meer over de moderne keuken ...
 
 
 
 
 
 
 
 
Design keukenDe design keukenstijl houdt in dat er veel is te combineren. Het kookeiland en de werkbladen zijn dé opvallers.  Het is een luxe model met een voortreffelijke afwerking dus een prachtige uitstraling.
Lees meer over de design keuken ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Landelijke keukensDe landelijke stijl geeft die unieke `boerensfeer`. Er worden authentieke materialen gebruikt en echte natuurlijke materialen. Degelijkheid is troef en geeft u het echte `thuis op de boerderij` gevoel.
Lees meer over de landelijke keukens ...
 
 
 
 
 
 
 
Ambachtelijke keukensDe ambachtelijke stijl.  Wordt met de hand gemaakt en van dure materialen. Kwaliteit en duurzaamheid zijn de eigenschappen van deze droomkeuken. Onverwoestbaar!
Lees meer over de ambachtelijke keuken ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rustieke keukenDe rustieke keukenstijl en er wordt vooral met eikenhout gewerkt. In deze keukenstijl moet een groot opvallend fornuis komen en balken aan het plafond. Een prima investering!
Lees meer over de rustieke keuken ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Industriele keukenDe industriŽle stijl geeft een hoog niveau wat betreft bedieningsgemak, hygiŽne en het schoonmaken. Er wordt veel rvs gebruikt. Het sleutelwoord is `efficiŽnt werken`.
Lees meer over de industriŽle keuken...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cottage keukenDe cottage stijl is terug naar de basis. Rust, kalmte en een niet drukke keuken. De apparatuur is zoveel mogelijk weggewerkt en er worden neutrale kleuren gebruikt. De rust komt u tegemoet!
Lees meer over de cottage keuken..
 
 
 
 
 
 
 
 
Nostalgische keukenDe nostalgische keukenstijl betekent eenvoud maar zonder in te leveren op kwaliteit. De sfeer van vroeger komt bij deze stijl helemaal terug. Er wordt veel met echt hout en steen gewerkt, en die beiden geven nu precies die nostalgische sfeer.
Lees meer over nostalgische keukens...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Open keukenDe open keukenstijl. Deze keukenstijl zal moeten corresponderen met uw woonkamer. Beiden moeten in elkaar vloeien. Het is een echte blikvanger!
Lees meer over open keukens...
 
 
 
 
 
 
 
 
Gesloten keukenDe gesloten keukenstijl geeft u de mogelijkheid in te richten zoals u dat wilt. U maakt uw eigen droomkeuken naar uw smaak. Een heerlijke uitdaging!
Lees meer over gesloten keukens...