U-keuken

| Meer

U-keukens

 
Voor de echte keukenprinsen- en prinsessen is deze U-keuken een ideale opstelling. U heeft alles binnen handbereik. U treft hier een uiterst doelmatige opstelling en die is afhankelijk van wat u het meest praktisch vindt.
 

Zones

De U-keuken heeft enkele zones. De eerste zone is het kookgedeelte. Hier vindt u alle kooktoestellen zoals de kookplaat, de afzuigkap en de oven. U kunt hier nog meer hulpapparatuur plaatsen zoals een friteuse, een tosti-ijzer en een stoomkoker.
 
De tweede zone is de natte zone. Het gaat hier om de afwasmachine, de afdruipplaat, de spoelbak en het aanrecht. Op de laatste komt de vieze vaat te staan.

De derde zone is de voorbereidingszone. In deze zone wordt de maaltijd voorbereid op het werkblad. Om snel én goed te kunnen werken is de juiste verlichting heel belangrijk!

Tenslotte heeft u de opbergzone. In deze zone worden de producten bewaard die u nodig heeft. U kunt deze producten opbergen in keukenrekken of in de keukenkasten. Voor producten die beperkt houdbaar zijn, is er een koelkast en een diepvriezer.
 
u-keuken


Driehoeksmodel

De kok of kokkin legt vaak een driehoekig traject af. Daarom moeten de zones zo zijn opgezet dat er zo weinig mogelijk én onnodig wordt gelopen. Het beste is te gaan van het kookgedeelte via de voorbereidingszone naar de natte zone.
 

Waar u op moet letten

U heeft de ruimte om een U keuken te plaatsen in uw woning. Dat heeft u allemaal nagerekend en u weet nu waar u op moet letten wat betreft de afmetingen.
Dan wordt het tijd om u eerst eens te oriŽnteren bij enkele keukenleveranciers.
Uiteindelijk heeft u de droomkeuken gevonden en deze is dan ook te plaatsen in uw woning. U ziet een prijskaart hangen. Niet alleen de prijs staat erop aangegeven, ook wat u er allemaal bij krijgt. Natuurlijk gaat u alle informatie aandachtig bestuderen. U kijkt sowieso naar het sluitwerk van de keukenkastjes en hoe de laden sluiten. Kortom, u zult straks thuis niet voor nare verrassingen komen te staan.
Na uw inspectie gaat u met de verkoper praten over de garantie.
U koopt deze keuken, proficiat! Spreek dan meteen een datum af wat het monteren betreft.
 
u keuken
 

Prijs

De prijsindicatie zal beginnen tussen de 7500 en 8000 euro inclusief apparatuur. Er zullen zeker wel goedkopere U keukens zijn tijdens een aanbieding.