L-keuken

| Meer

L-keukens

 
 
 
 
De L-keuken is een erg populaire vorm want komt in een hoek te staan. Door deze vorm is er ruim voldoende plaats aanwezig op het werkblad. Verder is er ook voldoende kastruimte. De afstand tussen de meest gebruikte zones is tot een minimum teruggebracht. Een punt van aandacht is de kasten in de hoek omdat deze elkaar in de weg kunnen gaan zitten. Dit is eenvoudig op te lossen door een draaideur te maken van een kastdeur.
Deze keukenindeling is de meest voorkomende want in de meeste gevallen is er ook ruimte genoeg voor een tafel met stoelen.
 
L-keuken


Waar op letten bij de aankoop?

U staat op het punt om er een aan te schaffen. Maak daarom eerst een ontwerp op schaal en weet waar uw aandachtspunten liggen.
Ga diverse keukenleveranciers af en vraag naar de voorwaarden zoals wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen. Vooral de montage is een belangrijk aandachtspunt!
De kwaliteit is altijd belangrijk dus kijk naar de afwerking, naar het sluitwerk en de stabiliteit van laden en kasten.
De levertijd is ook een belangrijk item. Er moet een datum worden afgesproken en die moet door de leverancier worden nagekomen. Leg die datum dus vast!
Garantie is natuurlijk ook erg belangrijk. Weet waar u wel en waar u geen garantie op krijgt. Informeer altijd naar de tijdsduur. De meeste leveranciers geven minimaal vijf jaar garantie op de keuken en op de bijgeleverde apparatuur.
 

Prijs

De startprijs ligt rond de 4000 euro inclusief apparatuur maar u kunt het natuurlijk zo duur maken als u wilt.