Koken op een kookeiland

| Meer

Keuken eiland

 
 
 
 
 
 
Waar leefruimte en keuken in elkaar vloeien is de keuken met kookeiland de meest populaire keukenvorm. U kunt de woonruimte overzien terwijl u een babbeltje maakt. 
Het is een keuken met een kookeiland in het midden. Dat houdt wel in dat u moet beschikken over een flinke ruimte. Boven het eiland kan men enorm veel ophangen waardoor u eigenlijk niet mis kunt grijpen. Zorg altijd voor genoeg ruimte tussen de kasten en van het eiland. Zorg voor de juiste maar ook voor voldoende verlichting. De juiste verlichting dat de sfeer ten goede zal komen. Voldoende verlichting om optimaal te kunnen werken.
 

Blikvanger

En zonder enige twijfel is dat het kookeiland. Tijdens het bereiden van het eten kunt u alvast een drankje presenteren en gezellig bijkletsen. Het is een sociale ontmoetingsplaats.
Het eiland is ook een lust voor het oog en daarboven hangt een grote stoere afzuigkap, en dat geeft het totaal een fantastische uitstraling!
 
kookeiland
 

Meten is weten

Voordat u overgaat tot het installeren moet u weten waar alles komt te staan. Erg belangrijk zijn de leidingen met betrekking tot het water, van het gas en van de elektriciteit. Deze zaken spelen ook een grote rol wanneer u besluit een kookeiland te plaatsen.
Om te weten of u alles kunt plaatsen moet u alle afmetingen op papier hebben staan. Vandaar uit kunt u diverse keukens gaan bekijken.
 

Keukenapparatuur

 
KookeilandTe beginnen heeft u uiteraard een mooi en functioneel fornuis nodig met daarop een kookplaat. Zo heeft u ook een afzuigkap nodig, een oven en een magnetron. Een vaatwasser spreekt voor zich.
Ook hulpapparatuur is onmisbaar. Zo kunt u denken aan een sapcentrifuge, een friteuse, een koffiezetmachine en een tosti- ijzer.
 
 
 

Prijs

De prijs begint rond de 5500 euro inclusief apparatuur.